Om os

Jysk Modultilbyg er ejet af Magnus Bjerre siden 2019

Jysk Modulbyg er ejet af Magnus Bjerre siden 2019, men perioden som selvstændig startede helt tilbage i 2012. Herefter har han beskæftiget sig med et væld af opgaver inden for branchen som leder i Aarhus-området, hyret de bedste og mest dedikerede medarbejdere, fået et godt renommé i branchen samt skaffet sig et bredt fagligt netværk af leverandører og underentreprenører. Kodeordene er effektivitet, bæredygtighed og høj kvalitet. Derfor gør vi hos Jysk Modultilbygning alt for at imødekomme vores kunders ønsker og forventninger, så de i sidste ende kan stå tilbage med et tilfredsstillende resultat. Vi tager vi ansvar for enkelte kunde til den enkelte opgave. 

Undgå byggerod og uforudsete priser

Vi tilbyder alle vores kunder et strømlinet og forenklet koncept med en pris de kan forholde sig til. Når I bestiller en modultilbygning, vil I opleve en hurtig opsætningstid, uden at det går ud over kvaliteten, fordi det er standardiserede mål og dedikerede medarbejdere, der varetager opgaven. Processen med opbygningen af vores løsninger er derfor simpel og overskuelig.

Vi laver det meste af arbejdet på vores værksted og monterer derefter bygningen på jeres nye sokkel, i haven eller indkørslen, hurtigt og effektivt. Mens vores murer støber soklen er vi allerede i gang med at bygge din nye modulbygning – og i undgår derfor alt byggerodet. Prisen er som udgangspunkt fast, også på arkitektarbejdet, medmindre der skal detaljereguleres.

Bæredygtighed er et nøgleord hos Jysk Modulbyg

Vi værner om hele værdikæden fra vugge til grav. Derfor er bæredygtighed et vigtigt grundelement i vores DNA. Vi bestiller kun det hjem, vi skal bruge for at løse en opgave, så vi ikke overforbruger. De fleste af vores materialer er endvidere nøje udvalgt med fokus på miljøet. Det betyder at de let kan deponeres og/eller genanvendes. 

Vi har stærke samarbejdsaftaler med danske producenter, som betyder høj kvalitet og mindre miljøbelastning grundet lokalt forankret transport og fragt. På daglig basis gør vi en indsats for at begrænse vores kørsel frem og tilbage mellem vores kundeprojekter – blandt andet ved at gøre det meste af arbejdet fra eget lager/værksted, således at vi først leverer, når vi har en professionel og kvalitetsstærk modultilbygning klar.

OPLYSNINGER

+45 29 71 24 25

info@magnusbjerre.dk

CVR

34473145

NAVIGATION

Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.