Model 1

Vores tilbygningsmodel 1

Information

Klassisk tilbygning med saddeltag og stort terrassemiljø mod haven eller boligens udsigt. Den ideelle løsning hvis du mangler to ekstra børneværelser. Tilbygningen har forskellige indretnings uligheder, men gør sig bedst med to værelser i samme størrelse.

Fællestræk

Fælles for alle tilbygninger er at de alle kan kombineres som et stort rum, to separate værelser, eller to værelser med et fælles badeværelse forbundet af gangarealet. Alle tilbygninger leveres udvendigt med bæredygtig træbeklædning, tagpaptag, træ alu vinduer og døre samt zink tagrender. Indvendigt tilbydes alle tilbygninger med bæredygtige skruefaste træfiberplader som beklædning, trægulve, hvide massive døre og hvide lofter.

OPLYSNINGER

+45 29 71 24 25

info@magnusbjerre.dk

CVR

34473145

NAVIGATION

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud

Sidder du med drømmen om at få en ny og professionelt udført modultilbygning, kan du kontakte Jysk Tilbygning og få en snak om, hvordan vi sammen kommer i mål. Vi er eksperter i at bevare originaliteten og æstetikken fra den eksisterende bygning, men er naturligvis lydhøre overfor dine ønsker til ændringer. I tillæg til det har vi styr på myndighedernes og de byggetekniske krav, så du får det optimale og flotteste resultat i sidste ende, som ikke strider med reglerne.

Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.